برندهای معروف آسانسور از ابتدا تاکنون

برندهای معروف آسانسور

یکی از چالش‌های ساختمان سازی، انتخاب برند مناسب آسانسور است. یعنی آسانسوری که در عین حال تمام امکانات مورد نیاز را داشته و ایمن، زیبا، قابل اعتماد و مقرون بصرفه باشد. با تحقیق در مورد برندهای معروف آسانسور و شناخت مزایا و فناوری منحصر به فردی که هر کدام از آنها ارائه می‌دهند، می‌توانید بهترین انتخاب را داشته باشید. می‌توان گفت که آسانسور تقریبا صنعت نوپا و در حال پیشرفتی است و برندهای مختلف آسانسور بر سر نوآوری و تکنولوژی آن، با یکدیگر در حال رقابت هستند.

برندهای معروف آسانسور تا سال ۲۰۲۲

در انتخاب آسانسور مهمترین عامل نوع کاربری آن می‌باشد. یعنی اینکه در آسانسور باربر، نفربر، خودروبر یا بیماربر، آنچه که مورد اهمیت قرار دارد، موقعیت ساختمان و فضای موجود برای نصب آسانسور است و انتخاب قطعات مورد استفاده در آسانسور بر اساس نوع اقلیم و استفاده کاربری آن منفاوت است. از این رو شناخت برندهای معروف آسانسور و بررسی گروه تولیدکننده، قطعات یدکی و خدمات پس از فروشی که ارائه می‌دهند از ضروریات است. در اینجا لیستی از برندهای معروف آسانسور که در بیشتر کشورها شناخته شده هستند را ارائه نموده سپس به بررسی چند نمونه از برندهای معروف که در ایران موجود و مورد استفاده بیشتر هستند خواهیم پرداخت.

  • برند آسانسور اوتیس (Otis) : از قدیمی‌ترین شرکت‌های چندملیتی است که در زمینه ساخت آسانسور در جهان فعالیت دارد. از جمله سازه‌های معروفی که از این برند آسانسور استفاده نموده‌اند، برج ایفل، برج خلیفه، مرکز تجارت جهانی، برج دوقلوی پتروناس، آسانسور پیزا و برج دیزنی را می‌توان نام برد.
  • برند میتسوبیشی الکتریک (Mitsubixhi Electric) : این برند معروف ژاپنی، دومین رتبه را در برندهای معروف آسانسور جهان به خود اختصاص داده است و به تولید بلندترین و سریع ترین آسانسورها در جهان مشهور است.
  • برند آسانسور فوجی تک (Fujitec) : این شرکت بعد از میتسوبیشی بزرگ‌ترین شرکت سازنده آسانسور ژاپنی است که در کشورهای چین، کره جنوبی، هند، سنگاپور و آمریکا نیز فعالیت دارد.
  • برند آسانسور هیوندای (Hyundaielevator) : این برند تحت نظر گروه هیوندای کره جنوبی است که پیشرو در صنعت آسانسور بوده که نه تنها بر ایمنی و کیفیت تمرکز دارد، بلکه به زیبایی و ظاهر محصولات خود نیز توجه ویژه دارد و همین امر آن را در لیست بهترین برندهای معروف آسانسور در جهان قرار داده است.
  • برند آسانسور شیندلر (Shindler) : شیندلر یک شرکت سوئیسی است که دفتر مرکزی آن در نیوجرسی آمریکا بوده ولی شبکه پهناوری از شعبات آن در دنیا گسترده است. در حال حاضر بسیاری از شرکت‌های آسانسور ایران نیز با این برند معروف فعالیت دارند.
  • برند آسانسور کلیمن (kleemann lifts) : این برند خدمات آسانسور و پیاده‌رو متحرک را ارائه می‌دهد و دفتر مرکزی آن‌ در لیکیس یونان قرار دارد. معروفیت آن در این است که در عین مقرون بصرفه بودن، از تکنولوژی هوشمند استفاده نموده و بالابرهای آن‌ می‌توانند تا ۳۰ تن بار را حمل کنند. از مزایای خدماتی این شرکت، علاوه بر ارائه آسانسور بصورت پکیج کامل، امکان انتخاب جداگانه درب آسانسور، کابین و سایر سیستم‌های الکترونیکی بصورت جداگانه است.
  • برند کانه (Kone) : شرکت کانه فنلاندی می‌باشد که یکی از شاهکارهای این برند معروف، آسانسور پانورامیک برج لیدن هال لندن است که فاصله طبقه اول تا چهل و پنجم را در ۳۹ ثانیه طی می‌کند.
  • برند تیسن کروپ (Thyssen krupp) : این شرکت اسپانیایی چند ملیتی، علاوه بر تولید آسانسور در زمینه پله برقی و پیاده‌رو متحرک نیز پیشرفت‌های چشمگیری داشته و شعبات زیادی در سرتاسر جهان دارد.
  • برند آسانسور هیتاچی (Hitachi) : یکی دیگر از برندهای معروف آسانسور است که در سال ۱۹۲۴ تاسیس شده و توانسته است با احداث آسانسوری تا ارتفاع ۲۱۳ متر از سطح زمین، رکورد ارتفاع را از آن خود کند.
  • برند آسانسور سیگما (Sigma) : این برند از سال ۱۹۶۸ مشغول به فعالیت بود که پس از مدتی با نام LG به کار خود ادامه داد و تا سال ۲۰۰۹ یک رقیب قدر برای کمپانی اوتیس به حساب می‌آمد که نهایتا به اوتیس واگذار شد.
  • برند اکسپرس لیفت (Express lift) : اکسپرس لیفت از شرکتهای قدیمی آسانسور در بریتانیا و از زیر مجموعه‌های شرکت بزرگ جنرال الکتریک بود که از سال ۱۹۹۷ با نام شرکت اوتیس به فعالیت خود ادامه میدهد.

برندهای معروف آسانسور موجود در ایران

صنعت آسانسور در ایران بطور کلی به سال ۱۳۳۵ بر می‌گردد که البته در سالهای اولیه کلیه قطعات و خدمات نصب آن از خارج از کشور وارد می‌شدند اما در سال ۱۳۴۵ اولین کارگاه تولید درب و کابین آسانسور در ایران به وجود آمد و در سال ۱۳۵۳ اولین کارخانه آسانسور سازی در ایران تحت لیسانس شیندلر سوئیس به بهره برداری رسید. به همین خاطر از برند شیندلر، بعنوان مادر صنعت آسانسور در ایران یاد می‌شود.

تا قبل از انقلاب ایران بسیاری از برندهای معروف آسانسور مانند شرکت تسلا، هاوس آلمان، اوتیس آمریکا و شرکت تولیدی ایران امبربا، تحت لیسانس اسپانیا در ایران تاسیس و شروع به تولید کردند. اما پس از انقلاب و تحریم ایران، کارشناسان خارجی از ایران رفته و واردات قطعات انجام نمی‌شود. برندهای ایرانی ممکن است کیفیت نمونه‌های خارجی را نداشته، اما هزینه کمتر و سرویس و نگهداری آسانتر از مزایای آنها می‌باشد.

قبلا در مقاله آشنایی با قطعات و اجزای آسانسور بطور مفصل در مورد اجزای اصلی و مشترک در همه انواع آسانسورها پرداختیم. در اینجا می‌خواهیم به معرفی تعدادی از شرکت‌هایی که در زمینه طراحی و تولید تجهیزات و قطعات مکانیکی،درب، موتور و گیربکس آسانسور فعالیت دارند و خدمات ارائه می‌دهند بپردازیم :

  • شرکت خدمات فنی مهندسی و بازرگانی سخاوت : با ۲۸ سال سابقه فعالیت در زمینه طراحی و تولید قطعات و تجهیزات آسانسور و پله برقی
  • برند آسانسور بهران : موتور آسانسور بهران از پیشتازان صنعت آسانسور در ایران است که از مزایای این موتور علاوه بر قیمت مناسب، می‌توان به حرکت نرم و روان آن اشاره کرد و اینکه این تولید کننده سعی کرده کیفیت را تا جای ممکن بالا نگه دارد.
  • شرکت کیوان فراز  selcom doors : ارائه دهنده انواع درب های مدرن آسانسور اعم از درب لولایی، درب اتوماتیک آسانسور، درب سلکوم، و همچنین در تامین قطعات برای آسانسور فعالیت می‌کند.
  • موتور آسانسور ایتال ساخت ایتالیا : برند ایتال، از برندهای محبوب ایتالیایی است که این موتور در ایران با توان ۵.۵ تا ۷.۳ کیلووات در دسترس است.
  • موتور آسانسور مونتاناری ایتالیا : این برند ایتالیایی بیش از ۵۰ سال سابقه فعالیت دارد و از کیفیت بالایی برخوردار بوده و از همان سال‌های اولیه در بازار ایران نیز حضور داشته و طرفداران زیادی دارد.
  • موتور آسانسور کوپل : این شرکت نمایندگی شرکت سیکور ایتالیا در ایران را دارد و در طی سالهای گذشته فعالیت خود را گسترش داده و تولیداتش از کیفیت قابل قبولی برخوردار می‌باشند.
  • موتور آسانسور آلبرتوساسی : یک برند ایتالیایی است که در ایران سابقه طولانی دارد و از دلایل محبوبیت آن کیفیت بسیار بالای ساخت آن است.
  • موتور آسانسور ایرانی الکو : نام برند الکو مخفف (الکترو بالابر کوشا) است و موتور تولید شده در این شرکت، مشابه موتورهای ساسی و سیکور است و محصولاتش دارای ISO9001 است.
  • موتور آسانسور فرشباف : موتورهای تولید شده در شرکت فرشباف از برندهای ساسی، ایتال و سیکور الهام گرفته و از مزایای آن قیمت مقرون به صرفه‌اش است.
  • موتور آسانسور وبر (WEBER) : شرکت پاک صنعت خودرو این نوع موتور آسانسور را تولید کرده و کیفیت مناسب در کنار قیمت پائین، از مزایای آن است.
  • موتور آسانسور آرکل ترکیه : این برند موتور آسانسور، کار خود را از سال ۲۰۰۶ آغاز نموده و هم اکنون در بسیاری از کشورها از جمله ایران بخاطر قیمت مناسبش طرفداران زیادی دارد.
  • برند اتوماتیک یاران : تولید کننده درب تمام اتومانیک آسانسور، موتور و گیربکس است که در ایران طرفداران زیادی دارد.
  • کلمان ، توس، سپاهان و آریان سیستم : از دیگر برندهای درب آسانسور موجود در بازار نیز از کیفیت قابل قبولی برخوردار هستند.

جمع بندی و نتیجه گیری :

اختراع آسانسور، انقلابی در سیستم جابجایی در ساختمان‌هاست که در طی سالیان توانسته است پیشرفت‌های چشم‌گیری در زمینه تکنولوژی حاصل کند. رقابت تولید کنندگان قطعات آسانسور علاوه بر امنیت، مرغوبیت و کیفیت در لرزش و صدای کمتر، در زیبایی آن نیز هست و امروزه در ساختمان های مجلل، انواع درب و کابین لوکس مهم‌ترین پارامتر در انتخاب برای برندهای معروف آسانسور هستند.

۵/۵ - (۴ امتیاز)

آخرین مقالات

شبکه های اجتماعی ما

Instagram
Telegram
WhatsApp

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

8 + هفت =